1 250 ֏
Վարունգ (Փուշ)
ID
02-027
Վարունգը թարմացնող և հիդրատացնող բանջարեղեն է, որը հիմնականում բաղկացած է ջրից (մոտ 95%): Այն հիանալի միջոց է օրգանիզմի խոնավությունը պահպանելու համար և ունի շատ ցածր կալորիականություն, ինչը այն դարձնում է իդեալական սննդամթերք առողջ սննդակարգի մեջ:
1 250 ֏ / կգ
Վարունգի սննդային արժեքը 100 գրամի համար մոտավորապես՝
- Կալորիաներ: 16 կկալ
- Ածխաջրեր: 3.6 գ
- Շաքարներ: 1.7 գ
- Մանրաթելեր: 0.5 գ
- Սպիտակուցներ: 0.7 գ
- Ճարպեր: 0.1 գ
Վիտամիններ:
- Վիտամին C: 2.8 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 5%-ը)
- Վիտամին K: 16.4 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 21%-ը)
- Վիտամին A: 105 IU (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)
- Ֆոլաթթու (վիտամին B9): 7 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)
Հանքանյութեր:
- Կալիում: 147 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 4%-ը)
- Մագնեզիում: 13 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 3%-ը)
- Կալցիում: 16 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)
- Երկաթ: 0.3 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)