NUTRI-SCORE
A
B
C
D
E
1 250 ֏

Վարունգ (Փուշ)

ID
02-027

Վարունգը թարմացնող և հիդրատացնող բանջարեղեն է, որը հիմնականում բաղկացած է ջրից (մոտ 95%): Այն հիանալի միջոց է օրգանիզմի խոնավությունը պահպանելու համար և ունի շատ ցածր կալորիականություն, ինչը այն դարձնում է իդեալական սննդամթերք առողջ սննդակարգի մեջ: 

button minus button plus
1 250 ֏ / կգ

Վարունգի սննդային արժեքը 100 գրամի համար մոտավորապես՝

  • Կալորիաներ: 16 կկալ
  • Ածխաջրեր: 3.6 գ
    • Շաքարներ: 1.7 գ
    • Մանրաթելեր: 0.5 գ
  • Սպիտակուցներ: 0.7 գ
  • Ճարպեր: 0.1 գ

Վիտամիններ:

  • Վիտամին C: 2.8 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 5%-ը)
  • Վիտամին K: 16.4 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 21%-ը)
  • Վիտամին A: 105 IU (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)
  • Ֆոլաթթու (վիտամին B9): 7 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)

Հանքանյութեր:

  • Կալիում: 147 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 4%-ը)
  • Մագնեզիում: 13 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 3%-ը)
  • Կալցիում: 16 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)
  • Երկաթ: 0.3 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)

Հավելյալ տեղեկություն

Հավելյալ տեղեկություն
Weight 1.000000
Vitamin B, C
Unit of Measure կգ
Nutritional Value

Վարունգի սննդային արժեքը 100 գրամի համար մոտավորապես՝

  • Կալորիաներ: 16 կկալ
  • Ածխաջրեր: 3.6 գ
    • Շաքարներ: 1.7 գ
    • Մանրաթելեր: 0.5 գ
  • Սպիտակուցներ: 0.7 գ
  • Ճարպեր: 0.1 գ
Ingredients

Վիտամիններ:

  • Վիտամին C: 2.8 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 5%-ը)
  • Վիտամին K: 16.4 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 21%-ը)
  • Վիտամին A: 105 IU (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)
  • Ֆոլաթթու (վիտամին B9): 7 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)

Հանքանյութեր:

  • Կալիում: 147 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 4%-ը)
  • Մագնեզիում: 13 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 3%-ը)
  • Կալցիում: 16 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)
  • Երկաթ: 0.3 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 2%-ը)
logo