175 ֏
Կանաչ խնձոր (Մուխսի)
ID
01-040
Կանաչ խնձորը հարուստ է վիտամիններով, մանրաթելերով և հակաօքսիդանտներով: Այն համարվում է լավ միջոց օրգանիզմի խոնավացումը պահպանելու, մարսողության առողջությունը խթանելու և իմունային համակարգը ամրապնդելու համար: Կանաչ խնձորը կարելի է օգտագործել ինչպես թարմ վիճակում, այնպես էլ աղցաններում և սմուզիներում:
350 ֏ / կգ
Կանաչ խնձոր (Մուխսի) հնարավոր է գնել ավելացնելով 0.5
Սննդային արժեքը 100 գրամի համար մոտավորապես՝
- Կալորիաներ: 52 կկալ
- Ածխաջրեր: 13.8 գ
- Շաքարներ: 10.3 գ
- Մանրաթելեր: 2.4 գ
- Սպիտակուցներ: 0.3 գ
- Ճարպեր: 0.2 գ
Վիտամիններ:
- Վիտամին C: 4.6 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 8%-ը)
- Վիտամին K: 3.8 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 5%-ը)
- Վիտամին A: 54 IU (օրական անհրաժեշտ քանակի 1%-ը)
- Ֆոլաթթու (վիտամին B9): 3 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 1%-ը)
Հանքանյութեր:
- Կալիում: 107 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 3%-ը)
- Մագնեզիում: 5 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 1%-ը)
- Կալցիում: 6 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 1%-ը)
- Երկաթ: 0.1 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 1%-ը)