175 ֏
Բողկ
ID
02-003
Բողկը հաճախ օգտագործվում է աղցաններում և խորտիկների մեջ: Այն ցածր կալորիականությամբ է և հարուստ է վիտամին C-ով ու մանրաթելերով, ինչը նպաստում է մարսողական առողջությանը:
350 ֏ / կգ
Բողկ հնարավոր է գնել ավելացնելով 0.5
Սննդային արժեքը 100 գրամի համար մոտավորապես՝
- Կալորիաներ: 16 կկալ
- Ածխաջրեր: 3.4 գ
- Շաքարներ: 1.9 գ
- Մանրաթելեր: 1.6 գ
- Սպիտակուցներ: 0.7 գ
- Ճարպեր: 0.1 գ
Վիտամիններ:
- Վիտամին C: 14.8 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 25%-ը)
- Վիտամին K: 1.3 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 1%-ը)
- Ֆոլաթթու (վիտամին B9): 25 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 6%-ը)
Հանքանյութեր:
- Կալիում: 233 մգ
- Մագնեզիում: 10 մգ
- Կալցիում: 25 մգ
- Երկաթ: 0.3 մգ