NUTRI-SCORE
A
B
C
D
E
175 ֏

Բողկ

ID
02-003

Բողկը հաճախ օգտագործվում է աղցաններում և խորտիկների մեջ: Այն ցածր կալորիականությամբ է և հարուստ է վիտամին C-ով ու մանրաթելերով, ինչը նպաստում է մարսողական առողջությանը:

button minus button plus
350 ֏ / կգ
Բողկ հնարավոր է գնել ավելացնելով 0.5

Սննդային արժեքը 100 գրամի համար մոտավորապես՝

  • Կալորիաներ: 16 կկալ
  • Ածխաջրեր: 3.4 գ
    • Շաքարներ: 1.9 գ
    • Մանրաթելեր: 1.6 գ
  • Սպիտակուցներ: 0.7 գ
  • Ճարպեր: 0.1 գ

Վիտամիններ:

  • Վիտամին C: 14.8 մգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 25%-ը)
  • Վիտամին K: 1.3 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 1%-ը)
  • Ֆոլաթթու (վիտամին B9): 25 մկգ (օրական անհրաժեշտ քանակի 6%-ը)

Հանքանյութեր:

  • Կալիում: 233 մգ
  • Մագնեզիում: 10 մգ
  • Կալցիում: 25 մգ
  • Երկաթ: 0.3 մգ
logo